Sandra van Berkum

Sandra van Berkum (1968) studeerde kunstgeschiedenis in Utrecht. Ze schrijft boeken en artikelen over kunst- en cultuurhistorische onderwerpen. Daarnaast is zij redacteur en voice-over en heeft ze gewerkt als nieuwslezer.
Over haar jurylidmaatschap voor de Baarnse Literatuur Prijs: “Ik vind het moedig dat mensen een verhaal inzenden want het is best spannend als anderen het lezen en beoordelen. Als jurylid probeer ik steeds voor ogen te houden hoeveel tijd, twijfels en liefde het schrijven van zo’n verhaal moet hebben gevergd. Ik verheug me op de komende inzendingen. De manier waarop het thema wordt geïnterpreteerd, is vaak heel verrassend. Sommige verhalen blijven je echt bij.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *