4 augustus 2015
Zoals ieder jaar zullen de twaalf genomineerde verhalen op onze website en in de Baarnsche Courant worden gepubliceerd. De pikante bijzonderheid van dit jaar is dat onder deze inzendingen zich niet alleen de winnende verhalen van 2015 bevinden maar dat deze straks bij de prijsuitreiking ook in boekvorm aan de winnaars worden aangeboden.

Woorden en beelden
Ieder jaar werd een nieuw thema opgegeven, dit jaar het thema Kleur bekennen. Vijf plaatselijke kunstenaars, aangesloten bij de Baarnse Open atelierroute, hebben werk ter beschikking gesteld als illustratie bij de vijf jaarthema’s. Dit mooie Baarnse product, is niet alleen heel aantrekkelijk om zelf te lezen, maar schenkt ook veel voldoening om weg te geven als origineel cadeautje voor jarigen, een relatiegeschenkje of bestanddeel van een kerstpakket. Op zaterdag 5 september zal het eerste exemplaar worden aangeboden aan burgemeester Röell, die op die Festivaldag voor de vijfde keer de prijzen zal uitreiken.