Ik ben geboren in Eemnes en opgegroeid in Laren. Na een korte periode als student Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik in 1980 gekozen voor de opleiding grafisch ontwerper aan de Kunstacademie in Utrecht (Artibus). Na mijn afstuderen in 1985 heb ik bij een Amsterdams reclamebureau gewerkt. Vanaf 1995 werk ik zelfstandig als reclame- en grafisch ontwerper.
Sinds 1987 woon ik in Baarn. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Op jeugdige leeftijd heb ik veel getekend maar na de academie was de werkdruk te hoog om hier veel tijd aan te kunnen besteden. In 2015 heb ik de draad weer opgepakt en ben opnieuw les gaan nemen bij Eduard Moes in Bussum. Inmiddels heb ik meegedaan aan de Open Atelier Route Baarn en een expositie gehad in ziekenhuis Tergooi in Blaricum. Ik heb diverse werken in opdracht gemaakt.

Mijn figuratieve schilderijen worden gekarakteriseerd door een losse, impressionistische toets. De onderwerpen zijn over het algemeen landschappen, stillevens en situaties uit mijn directe omgeving zijn. Ik probeer altijd een interessante compositie te vinden en deze met enige vaart te schilderen waardoor de spontaniteit behouden blijft.
Mijn abstracte schilderijen zijn in feite ook een zoektocht naar een spannende compositie. Hierbij kunnen landschappelijke elementen als voorbeeld dienen maar de vrijheid om hier naar eigen inzicht mee om te gaan biedt dan weer andere mogelijkheden.
Mijn kleuren stel ik allemaal samen uit een eenvoudig palet van rood, geel en blauw, aangevuld met wit, waardoor er automatisch een bepaalde harmonie en samenhang in het kleurpalet ontstaat. Ik werk over het algemeen met acryl.